Лист до друзів Пластунів - Скавтів Україньських

List do Przyjaciół Płastunów – Skautów Ukraińskich

Наша команда буде перебувати у Львові в днях від 20-21-22 травня. До Львова приїжджаємо аби святкувати 100 річницю повстання Звязку Харцерства Польського, якого основоположником був Андрій Малковський, який проживав в цьому красивому місті. Наш приїзд на місце є запланований десь на 18:00. Наш перебування є плановане разом з організацією Пласт, але на разі нічого конкретно ще не знаємо. Ми би сильно хотіли на вязати знайомість з людьми які знають Львів і хоч трошки знають польську мову. А най краще би було якби це не була одна людина, а ціла команда Пластунів. На приїде до Львова 15 чоловік і з великою охотою зустрінемося з Україньськими дітьми. Наші харцежі це діти Віком від 11- 14 років.

Ми маємо можливість перекладу наших і ваших листів з мови україньської, для цього не буде перешкодою якщо будете до нас писати мовою україньською.

 

Наша інтернетна сторінка: http://zhp.czyzowice.net/

Адрес електронної почти дружинового – опікуна: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.